OVER ULTRALIFTING

OVER ULTRALIFTING

WAT IS ULTRALIFTING?

UltraLifting is de schoonheidsbehandeling van Maxelbeauty die de IFUS techniek gebruikt. IFUS is het letterwoord voor het Engelse Intense Focused UltraSound. UltraLifting biedt een niet-chirurgische lift voor het gelaat, de nek en de décolleté.

UltraLifting brengt warmte in de diepere huidlagen. Deze warmte wordt opgewekt door geconcentreerde (focused) geluidsgolven. Dit stimuleert de collageen groei wat de huid zal verstrakken en je er jonger uit laat zien.

  • Een bewezen alternatief voor chirurgische facelift
  • Niet-invasief, geen hersteltijd
  • Natuurlijk resultaat
  • Ultrasound is veilig

STATE-OF-THE-ARTS TECHNOLOGIE

De technologie gebruikt door UltraLifting wordt IFUS genoemd, het is oorspronkelijk ontwikkeld uit Amerikaans en wordt nu populair over de hele wereld.

EEN NIET-INVASIEF, NIET-CHIRURGISCH FACELIFTING BEHANDELING

Een facelift moet niet steeds een invasieve chirurgische ingreep zijn met verdoving. Ultralifting heeft zo goed als geen neveneffecten: patiënten ervaren na de behandeling soms lichte zwellingen en roodheden dat gemakkelijk met make-up te camoufleren zijn. Er zijn dus helemaal geen complicaties zoals bij een traditionele facelift waar infecties mogelijk zijn, littekens, gevoel verlies en dergelijke. Ultralifting is de nieuwe techniek voor een facelift zonder verdoving en zonder herstelperiode!

SLECHTS ÉÉN BEHANDELING IS VOLDOENDE

Procedures zoals laser of radiofrequentie hebben meerde behandelingen nodig om wat resultaat te zien. Met Ultralifting heeft u maar één sessie nodig om een fantastische verandering te zien! Eén behandeling met Utralifting geeft een significant resultaat. Dit maakt deze behandeling beterkoop dan andere alternatieven.

LANGDURIG EN NATUURLIJK RESULTAAT

Inspuitingen is ook een optie tegen huidveroudering maar het is maar een tijdelijke oplossing. Ultralifting gaat de huid verbeteren door de collageen aanmaak te stimuleren. Collageen wordt door uw lichaam zelf aangemaakt dus het is 100% natuurlijk. UltraLifting helpt de huid op een natuurlijke manier te verbeteren.

HOE WERKT ULTRALIFTING? Ultralifting stimuleert de nieuw groei van collageen.

Collageen zorgt voor de elasticiteit van onze huid en onderhuid en verhindert rimpels en wallen die ons er ouder doen uitzien. Door het natuurlijke ouder worden, zal ook onze collageen degenereren. Ultralifting stimuleert door zijn gefocuste Ultrasone energie de aangroei van nieuwe collageen en dit tot diep in de huid in de SMAS laag. Door de aangroei van nieuwe collageen zal de huid op natuurlijke wijze meer volume creëren en zo gelift worden, dit laat je er jonger uitzien.
OVER ULTRALIFTING

Verzwakte collageenvezels
Door het ouder worden zal onze huid verslappen en rimpels vertonen.

OVER ULTRALIFTING

Ultrasound energie wordt geleverd
UltraLifting brengt energie onder het huidoppervlak (Van 1.5mm tot 4.5 mm). De huidoppervlakte wordt niet beschadigd en op de behandelde diepte wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt.

OVER ULTRALIFTING

Strakkere huid in 2-3 maanden
Na twee tot drie maanden zijn de resultaten duidelijk zichtbaar. De huid is strakker, gelift en ziet er jeugdiger uit.

WAT IS DE VERSCHIL TUSSEN ULTRALIFTING EN DE ANDERE TECHNOLOGIEËN?

De behandelingsdiepte——

A 3D gezicht remodeling

UltraLifting kan verschillende lagen van de huid bereiken. Tijdens de behandeling werden duizenden micro-thermische zones(MTZ) gecreëerd van opperhuid tot dermis, afhankelijk van het zelfreparatieproces van de huid, wordt nieuw collageen gestimuleerd van binnen naar buiten.
*SMAS =Superficial Muscular Aponeurotic System
OVER ULTRALIFTING
Door energie af te geven naar de verschillende diepten van 1.5 mm, 3.0 mm en 4.5 mm, richt UltraLifting zich zowel op de oppervlakkige laag als op de diepe basislaag die normaal alleen bij chirurgische facelift wordt aangepakt.

De behandelingstemperature —— EEN NAUWKEURIGE VERHITTING

Ultralifting verhit het weefsel tot 60-70℃, de optimale temperatuur voor verbetering van de kwaliteit van het aanwezige collageen en elastine en de aanmaak hiervan.
OVER ULTRALIFTING
Micro-thermisch effect: Coagulatie » wondgenezing » remodellering van collageen » gezicht remodeling

De Behandelingnauwkeurigheid—— een controleerbaar energielevering

UltraLifting richt zich exact op elke gewenste diepte en elke plaats in de huid. Er is dus geen schade aan het omringende weefsel zoals bij chirurgische ingrepen en laserbehandelingen.
OVER ULTRALIFTING