BEN IK EEN KANDIDAAT?

UltraLifting is een niet invasieve cosmetishe behandeling. Iedereen die zijn huid en uiterlijk wil verbeteren komt in aanmerking. Gezondepersonen met realistishe verwachtingen zijn de ideale kandidaat.
Is de huid van uw gelaat en hals verslapt? En ben je bang voor cosmetishe chirurgie?

Dan is Ultralifting de ideale keuze voor u.

Ben ik een kandidaat
Ben ik een kandidaat
Heb je geen zin in botox en filler injectie die slechts enkele maanden resultaat houden?

Dan is Ultralifting het alternatief voor jouw verslapte huid te behandelen.

30+

Voor 30 plussers die tekenen van verslapping en veroudering beginnen te tonen. Ultralifting is de exellente behandeling om fijne lijntjes te behandelen, oppervlakkige rimpels en huid verbetering.

40+

Voor 40 plussers, Ultralifting is een’ must-take’ anti-aging behandeling. Vanaf 40+, onze collageen productie verminderd met 25 percent, collageen matrix neemt af en collagen breekt af, met gevolge een losse en hangende huid.

50+

Voor 50 plussers, ultralifting is een’ must-take’ anti- aging behandeling net zoals bij de 40 plussers.

60+

Voor 60 plussers, ultralifting is een ideale optionele behandeling voor u.

70+

Voor 70 plussers, Uw natuurlijke huid is de beste levensexpressie, ieder gelaat hoe oud ook is steeds mooi.

TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

Heb u enige tekenen van deze? Dan is het de moment om een professional te contacteren om te zien wat de beste optie is voor u.

Hangende wenkbrauw

Ben ik een kandidaat

Fijne lijntjes rond de ogen

Ben ik een kandidaat

Verliesstevigheid

Ben ik een kandidaat

Hangendehuid

Ben ik een kandidaat

Hangend nekvel

Ben ik een kandidaat

Décollete rimpels

Ben ik een kandidaat

Ultralifting is een veilige en krachtige behandeling om ouder domstekenen te bestrijden.

HOE VEROUDERING WERKT OP UW HUID?

Ben ik een kandidaat
We kunnen lichaamsveroudering niet stoppen, maar we kunnen wel onze huidveroudering vertragen. Ultralifting geeft een 10 jaar jongere huid. Contacteer één van onze proffesionals om een vrijblijvend gratis intake gesprek.
Ben ik een kandidaat